Agenda   |  
Zoeken
 

Cursusbeschrijving 2019-2020

Jaar 1

In het eerste cursusjaar wordt een fundament gelegd vanuit de theologie en theorie. In de R.-K. Kerk is de theologie gestoeld op drie bronnen: 1. De Schrift. 2. De r.-k. traditie 3. De ervaring. Deze drie keren terug in het overzicht van de vakken.

Klik hier om de cursusbeschrijving voor 2019-2020 te downloaden. NB Alle cursisten volgen de in de linker kolommen beschreven modules. De modules in de rechter kolommen worden alleen gevolgd door de diakenkandidaten.

Jaar 2

In het tweede cursusjaar wordt voortgebouwd op het fundament dat in het eerste cursusjaar is gelegd. De nadruk zal nu vooral liggen op de achtergrond en de liturgie van de verschillende sacramenten en de voorbereiding daarop.

Klik hier om de cursusbeschrijving voor 2019-2020 te downloaden. NB Alle cursisten volgen de in de linker kolommen beschreven modules. De modules in de rechter kolommen worden alleen gevolgd door de diakenkandidaten._____________________________________________________

Cursusbeschrijving 2018-2019

In dit eerste cursusjaar (2018-2019) wordt een fundament gelegd vanuit de theologie en theorie. In de R.-K. Kerk is de theologie gestoeld op drie bronnen: 1. De Schrift. 2. De r.-k. traditie 3. De ervaring. Deze drie keren terug in het overzicht van de vakken.

Klik hier om de cursusbeschrijving voor 2018-2019 te downloaden. NB Alle cursisten volgen de in de linker kolommen beschreven modules. De modules in de rechter kolommen worden alleen gevolgd door de diakenkandidaten.