Livestream Eucharistievieringen vanuit het Ariënsinstituut

In verband met de zomervakantie worden er met ingang van maandag 29 juni geen Eucharistievieringen gestreamd vanuit de kapel van het Ariënsinstituut. Vanaf maandag 31 augustus – aan het begin van het nieuwe studiejaar – wordt de livestream hervat.

Vanwege de coronacrisis waren er van eind maart t/m Pinksteren 2020 geen publieke liturgievieringen mogelijk. Het Ariënsinstituut verzorgt sindsdien een livestream van de dagelijkse Eucharistievieringen in de huiskapel. Deze livestream gaat door, ook nu de publieke liturgievieringen zijn hervat (met inachtneming van het protocol ‘Kerkelijk Leven op anderhalve meter’). Intenties kunnen worden doorgegeven via een persoonlijk bericht op Facebook.

NB Krijgt u een melding van Facebook om u aan te melden: klik dan op annuleren en start de stream opnieuw. Inloggen is namelijk niet nodig om de livestream te kunnen volgen!
Mocht de livestream het onverhoopt niet doen, probeer dan eerst de pagina te verversen. U kunt ook rechtstreeks via Facebook kijken (aanmelden/inloggen is niet nodig).

Vieringenrooster
Hieronder vindt u een overzicht van de vieringen. Voor alle Engelstalige gelovigen in de stad Utrecht en daarbuiten zal de Eucharistieviering op vrijdagmorgen in het Engels worden gevierd.

Maandag 08.00 uur Eucharistieviering
Dinsdag 08.00 uur Eucharistieviering (Latijn)
18.30 uur Vespers met aanbidding
Woensdag 08.00 uur Eucharistieviering
Donderdag 08.00 uur Eucharistieviering
Vrijdag 08.00 uur Eucharistieviering (Engels)

Iedere zondagochtend zendt KRO-NCRV op NPO 2 een Eucharistieviering uit, aanvang: 10.00 uur. Voorafgaand is er om 9.45 uur het Geloofsgesprek.

Archief van vieringen
Via Facebook is het mogelijk om eerdere vieringen terug te kijken – inloggen (aanmelden) is daarvoor niet nodig. Klik hier voor het video-archief.